Ένας ονειρεμένος γαμήλιος προορισμός: Ζάκυνθος

Η ηλιόλουστη και πανέμορφη Ζάκυνθος είναι σίγουρα ένα από τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα για να οργανώσετε το γάμο σας. Η Ζάκυνθος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το νησί όπως και όλα τα Επτάνησα έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα χάρη στην επιρροή της περιόδου που ήταν στην κατοχή των Ενετών και των Βρετανών. Η καταπράσινη Ζάκυνθος έχει ένα ήπιο κι ευχάριστο κλίμα και είναι φημισμένη σε όλο τον κόσμο για την μοναδική της παραλία, το Ναυάγιο, που έχει φιλοξενήσει πολλούς γάμους. Ένας γάμος στη Ζάκυνθο τον τελευταίο καιρό προσελκύει όλο και περισσότερα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν εκεί. Άρα, δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αν αναλογιστούμε τα παρακάτω.

Πανέμορφες τοποθεσίες

Θα εντυπωσιαστείτε από τις επιλογές που έχετε όσον αφορά στις τοποθεσίες και τα διαφορετικά στιλ. Σκεφτείτε ένα γάμο στην παραλία με το κύμα να σπάει στα πόδια σας. Ή ένα γάμο πάνε σε ένα λόφο με απίστευτη θέα στη θάλασσα. Ή ένα γάμο σε ένα οινοποιείο. Ή ακόμη ένα γάμο σε ιδιωτικό νησί. Σκεφτείτε επίσης ότι για να φτάσετε σε κάποιους από τους προορισμούς εσείς και οι καλεσμένοι σας, θα πρέπει να πάρετε το καραβάκι. Ακόμη, είναι σύνηθες η νύφη να φτάνει στο χώρο της τελετής με μια παλιομοδίτικη άμαξα. Για να μην αναφέρουμε την ευκαιρία να καλέσετε ένα από τα τοπικά σχήματα να τραγουδήσουν τις γνωστές ζακυνθινές σερενάτες στη δεξίωσή σας. Γάμος στη Ζάκυνθο; Μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση του ιδανικού προορισμού από αυτές τις επιλογές που σίγουρα δεν είναι οι μόνες: η παραλία Ναυάγιο, ο λόφος της Μπόχαλης με το Βενετσιάνικο κάστρο πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, το νησάκι του Άγιου Σώστη στην περιοχή του κόλπου του Λαγανά που μπορεί να μετατραπεί στον προσωπικό σας ιδιωτικό παράδεισο.

Εξαιρετικές υποδομές

Η Ζάκυνθος είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό και σαν νησί μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Μπορείτε να κάνετε τη δεξίωσή σας σε μια έπαυλη ή σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Οι επιλογές είναι πολλές. Θέλετε κάτι πιο προσωπικό με την παρέα των φίλων σας και της οικογένειάς σας δίπλα στη θάλασσα; Κι εδώ υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις. Δηλαδή, στην πραγματικότητα μπορείτε να διοργανώσετε ένα φανταστικό όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί!

Εύκολη πρόσβαση

Η Ζάκυνθος έχει διεθνές αεροδρόμιο όπου κάθε μέρα φτάνουν οικονομικές πτήσεις από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα. Αυτό σας προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δε χρειάζεται να ανησυχήσετε για τις μεταφορές των καλεσμένων σας από το αεροδρόμιο στο λιμάνι ούτε για τα δρομολόγια των πλοίων. Οι καλεσμένοι σας θα φτάσουν εύκολα στο νησί κι εσείς φροντίζετε για τα υπόλοιπα.

Να είστε σίγουροι ότι δε θα μετανιώσετε ποτέ την επιλογή να παντρευτείτε στη Ζάκυνθο. Αρκεί να φανταστείτε ένα γάμο με φόντο ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα και τα γαλάζια νερά του Ιονίου. Ένας γάμος στη Ζάκυνθο μπορεί να είναι πραγματικά μαγικός!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty