Γάμος στη Θεσσαλονίκη. Μια εξαιρετική ιδέα.

thessaloniki_3_750

Υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να παντρευτείς από την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας; Είναι πολύ πιθανόν ότι όχι! Όχι μόνο επειδή η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μια πόλη με πολύ ιδιαίτερο κι ελκυστικό χαρακτήρα. Eίναι επίσης μια σύγχρονη πόλη που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε και μια πληθώρα επιλογών για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας. Ένας γάμος στη Θεσσαλονίκη μπορεί αρχικά να μην ακούγεται τόσο σέξι, αλλά πιστέψτε μας είναι… πολύ…

Ακόμη και ο πολιτικός γάμος μπορεί να είναι απίστευτα ρομαντικός αν επιλέξετε να τον τελέσετε στην Casa Bianca. Πρόκειται για το πιο ρομαντικό κτίριο της πόλης που έχει συνδεθεί με μια μεγάλη ερωτική ιστορία στις αρχές του εικοστού αιώνα. Τώρα η Casa Bianca στεγάζει τη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης και συντηρεί το μύθο της φιλοξενώντας τους πολιτικούς γάμους της πόλης. Μια άλλη επιλογή για πολιτικό γάμο είναι και ο Βοτανικής Κήπος της Σταυρούπολης. Πρόκειται για μια όαση πρασίνου μέσα στην πόλη και μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Αν πάλι επιλέξετε να κάνετε θρησκευτική τελετή, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στις πανέμορφες βυζαντινές εκκλησιές τη πόλης. Κάποιες μάλιστα έχουν χαρακτηριστεί Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

thessaloniki_2_750

Θα γιορτάσετε το γάμο σας όπως εσείς επιθυμείτε είτε σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Ή σε έναν από τους ειδικούς χώρους εκδηλώσεων που διαθέτει η πόλη. Ή ακόμη σε ένα όμορφο κτήμα λίγο έξω από το κέντρο. Όπου και να επιλέξετε να πάτε, για ένα θα είστε σίγουροι. Το φαγητό θα είναι τέλειο! Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο ερωτική και σέξι. Είναι και γκουρμέ!

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να τελέσετε το γάμο σας οποιαδήποτε εποχή. Η πόλη διατηρεί την ελκυστικότητά της τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Ίσως λίγο περισσότερο, το χειμώνα. Αν ο γάμος πάλι είναι κοντά στο καλοκαίρι, μπορείτε να σκεφτείτε και τη Χαλκιδική με τα εντυπωσιακά της θέρετρα και τις υπέροχες παραλίες… Όπως λένε και οι Θεσσαλονικείς “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!”

Και τέλος, είναι τόσο εύκολο να φτάσει κανείς στη Θεσσαλονίκη! Το αεροδρόμιο Μακεδονία έχει σύνδεση με πόλεις όχι μόνο μέσα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πραγματικά ένας γάμος στη Θεσσαλονίκη έχει όλα τα φόντα να είναι η τέλεια απόδραση για ένα χαρούμενο κι ερωτικό σαββατοκύριακο στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty