Τι σχεδιάζετε για τους καλεσμένους σας πριν το γάμο;

Καθώς ο γάμος σας στον αγαπημένο σας προορισμό πλησιάζει, ο ενθουσιασμός σας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Σκέφτεστε συχνά με αγάπη τους ανθρώπους που θα σας ακολουθήσουν για να γιορτάσουν μαζί σας τη μεγάλη σας μέρα. Και μετά αρχίζετε να αναρωτιέστε… Έχετε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σας για να περάσουν καλά; Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό που μπορείτε να οργανώσετε για να κάνετε το ταξίδι τους ακόμη πιο αξέχαστο; Σκεφθείτε πέρα από τη γαμήλια δεξίωση ή τη διοργάνωση ενός τραπεζιού ή ενός πάρτι τη μέρα πριν ή μετά το γάμο. Έτσι κι αλλιώς, το πιθανότερο είναι ότι αυτά τα έχετε ήδη οργανώσει κι αναζητάτε κάτι πιο πρωτότυπο και δημιουργικό.

Έχουμε συνεργαστεί στη διοργάνωση πολλών destination weddings και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές επιτυχημένες ιδέες.

Περιήγηση

Είναι το προφανές που θα κάνετε, ειδικά αν ο προορισμός που έχετε επιλέξει έχει ιστορικό ή πολιτιστικό ενδιαφέρον. Αν ο γάμος σας γίνεται σε νησί, σκεφτείτε την πιθανότητα να νοικιάσετε ένα καραβάκι για να οργανώσετε μια μίνι κρουαζιέρα. Μήπως υπάρχει κοντά αρχαιολογικός χώρος; Τότε, κλείστε έναν επαγγελματία ξεναγό και οργανώστε μια ξενάγηση. Αν βρίσκετε σε μια μεγάλη πόλη, νοικιάστε ένα διπλό λεωφορείο και οργανώστε μια βόλτα με ξεναγό.

Γευσιγνωσία

Οι αμπελώνες αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για τη διοργάνωση γάμων. Σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα δοκιμάσουν κρασί στη γαμήλια δεξίωση, αλλά γιατί να μη τους δώσετε την ευκαιρία να δοκιμάσουν περισσότερες ποικιλίες και να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή;  Δεν έχουμε αμφιβολία ότι οι καλεσμένοι σας θα σας λατρέψουν. Επιπλέον όφελος; Οι καλεσμένοι σας θα γνωριστούν μεταξύ τους πριν τη γαμήλια δεξίωση.

Guests_entertainment_3_750

Μάθημα μαγειρικής

Πολλοί προορισμοί είναι γνωστοί για την κουζίνα τους ή ένα συγκεκριμένο πιάτο που πολλοί θα ήθελαν να μάθουν να το μαγειρεύουν και στο σπίτι τους. Γιατί να μην τους δώσετε την ευκαιρία να το κάνουν; Μπορεί να είστε τυχεροί και να έχετε επιλέξει έναν προορισμό όπου υπάρχει ήδη η δυνατότητα διοργάνωσης μαθήματος μαγειρικής. Διαφορετικά, ζητήστε από έναν ντόπιο μάγειρα να κάνει μια επίδειξη της προετοιμασίας μπροστά στους καλεσμένους σας.

Παιχνίδια

Παντρεύεστε κοντά στη θάλασσα; Χωρίστε τους καλεσμένους σας σε ομάδες και διοργανώστε ένα μίνι τουρνουά beach volleyball. Ή ένα τουρνουά διελκυστίνδας. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να πάρετε αετούς και να τους μοιράσετε στους καλεσμένους σας για να τους πετάξουν. Αν έχετε επιλέξει ένα νησί, σίγουρα ο αέρας θα κάνει αυτή την εμπειρία ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Guests_entertainment_2A_750

Μάθημα γιόγκα

Πολλοί καλεσμένοι αισθάνονται ότι ο γάμος σας είναι μια εξαιρετική αφορμή για σύντομες διακοπές. Βοηθήστε τους να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν χαρίζοντάς τους ένα μάθημα γιόγκα. Προσλάβετε έναν καθηγητή γιόγκα κι επιλέξτε ένα όμορφο μέρος για το μάθημα. Σκεφθείτε να κάνετε το μάθημα κάτω από τα δέντρα σε ένα περιβόλι ή στην παραλία νωρίς το πρωί. Τι απίστευτη εμπειρία!

Αυτές είναι μερικές ιδέες! Εμπνευστείτε νέες ή προσαρμόστε αυτές στο δικό σας γάμο!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty