Πρώτα βήματα στην οργάνωση γάμου

Μόλις πήρατε μια βαθειά ανάσα μετά το μεγάλο “ναι” που απαντήσατε στο έτερο ήμισυ. Ο κύβος ερρίφθη… Αρραβωνιαστήκατε και παντρεύεστε και πρέπει τώρα να οργανώσετε το γάμο σας. Και δεν πρόκειται για οποιαδήποτε γάμο, αλλά για γάμο σε νησί! Εκεί που πήγατε το πρώτο καλοκαίρι μαζί… Οι αναμνήσεις σας είναι τόσο γλυκές και τρυφερές που η ιδέα σας ήρθε αυθόρμητα και σας φάνηκε τόσο φυσικό. Αλλά τώρα που πήρατε την απόφαση αρχίζετε να αγχώνεστε. Πώς θα τα κανονίσετε όλα από μακριά; Πώς θα βρείτε τους προμηθευτές και συνεργάτες που χρειάζεστε; Πόσο θα στοιχίσει η οργάνωση γάμου; Θα μπορούν να έρθουν η οικογένειά σας και οι φίλοι σας; Θα καταφέρετε να τα οργανώσετε μόνοι σας ή θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός wedding planner;

Πάρτε άλλη μια ανάσα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Μετά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα…

Απολαύστε τη χαρά σας

Μην επιτρέψετε στο άγχος της οργάνωσης να σας πανικοβάλλει. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις ωραίες στιγμές και να δημιουργήσει αναμνήσεις. Πάρτε φωτογραφίες αυτές τις μέρες – οι δυο σας, το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, το μέρος που έγινε η πρόταση… Δικαιούστε να είστε ευτυχισμένοι και να το ευχαριστηθείτε!

Ανακοινώστε τον αρραβώνα σας στις οικογένειές σας

Μην τους πάρετε απλά τηλέφωνο για να πείτε το μεγάλο νέο. Χαρίστε τους την ευκαιρία να δουν από κοντά πόσο ευτυχισμένοι είστε. Ιδανικά είναι ωραίο να είστε και οι δυο μαζί. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή κάθε οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μέλος. Μοιραστείτε μαζί τους την επιθυμία σας να παντρευτείτε κάπου μακριά κι ετοιμαστείτε να απαντήσετε άπειρες ερωτήσεις!

Ορίστε την ημερομηνία

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Είναι σχετικά δύσκολη όταν σχεδιάζετε να παντρευτείτε δίπλα στο σπίτι σας. Πόσω μάλλον αν σκέφτεστε να παντρευτείτε κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείτε και άλλους παράγοντες, όπως είναι ο καιρός, δρομολόγια πλοίων ή αεροπλάνων, διαθεσιμότητα ξενοδοχείων και υποδομών, κλπ.

Αποφασίστε για το ύφος του γάμου σας

Πώς ονειρεύεστε το γάμο σας; Επίσημο, ανέμελο, με κάποιο συγκεκριμένο θέμα; Θα παντρευτείτε με θρησκευτικό ή με πολιτικό γάμο; Αυτή η φάση είναι κρίσιμη και θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο μαζί με το σύντροφο σας για να αποφασίσετε. Σκεφτείτε ότι αυτός ο γάμος θα πρέπει να εκπληρώνει τα όνειρα και των δυο.

Ορίστε το διαθέσιμο κονδύλι

Η οργάνωση γάμου εκτός έδρας έχει σίγουρα περισσότερα έξοδα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση ή αναλάβετε οποιαδήποτε δέσμευση, αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε. Σε αυτό το βήμα θα έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και θα μπορέσετε να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι…

Θα χρειαστείτε βοήθεια για την οργάνωση γάμου;

Αν γνωρίζετε πολύ καλά τον προορισμό που έχετε επιλέξει κι έχετε επιλέξει να κάνετε ένα γάμο με λίγους καλεσμένους, ίσως και να μπορέσετε να τον οργανώσετε μόνοι σας. Αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να οργανώσετε κάτι μεγαλύτερο, δεν πρέπει καν να σκεφτείτε να το οργανώσετε χωρίς την υποστήριξη ενός wedding planner. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στην Ελλάδα που θα σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους για να οργανώσετε ένα γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους!

Κι εμείς εδώ είμαστε… Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε δίνοντάς σας πληροφορίες και συμβουλές!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty