Ας αρχίσουν οι χοροί!

Αν θέλετε η δεξίωση του γάμου σας να μείνει αξέχαστη σε όλους, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στη μουσική. Γι’ αυτό επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα που προκύπτουν από τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο και την οργάνωση δεξιώσεων…

Λύστε όποιες εκκρεμότητες έχετε με το χώρο

Όταν επιλέγετε το χώρο για την εκδήλωσή σας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τον DJ δίπλα στην πίστα. Θα μπορεί έτσι να παρακολουθεί τι γίνεται και να αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται να κάνει για να συνεχίσει να περνάει καλά ο κόσμος. Ελέγξτε επίσης το μέγεθος της πίστας και βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος ταιριάζει στον αριθμό των καλεσμένων σας. Αν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη, θα επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα του πάρτι. Οι καλεσμένοι σας είτε θα νιώθουν στριμωγμένοι και θα αποφεύγουν την πίστα, ή θα νιώθουν αμηχανία να χορεύουν και να ξεχωρίζουν και πάλι θα την αποφεύγουν. Κάτι άλλο που πρέπει να συζητήσετε με τον DJ είναι η θέση των ηχείων. Δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ενοχλούν τους καλεσμένους που δε χορεύουν. Να θυμάστε ότι η ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε δε θυμίζει νυχτερινό κλαμπ με πολύ δυνατή μουσική και φώτα που τυφλώνουν.

party_tips_2_750

Μοιραστείτε με τον DJ τις προτιμήσεις σας

Καθώς σχεδιάζετε το γαμήλιο πάρτι, μην αμελήσετε να αποφασίσετε ποια είδη μουσικής θα θέλατε να ακούγονται. Ενημερώστε τον DJ ή τον επικεφαλής της μπάντας ποιοι καλλιτέχνες και ποια μουσική σας αρέσουν και αντίστοιχα δε σας αρέσουν καθόλου. Τότε ένας επαγγελματίας DJ γάμου μπορεί να καταλάβει ποιες προσδοκίες έχετε και μπορεί επίσης να χειριστεί τις “παραγγελιές” των καλεσμένων σας, που μπορεί να επιμένουν να ακούσουν ένα τραγούδι που εσείς σιχαίνεστε. Παρ’ όλα αυτά μην προσπαθήσετε να ελέγχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια! Όταν είστε ο οικοδεσπότης θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλους τους καλεσμένους σας, ειδικά αν το κοινό σας είναι αρκετά ευρύ από πλευράς ηλικίας και προέλευσης. Εμπιστευτείτε λοιπόν τον DJ σας κι αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του. Γνωρίζει τι πρέπει να παίξει και πότε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αξιοποιήστε την εμπειρία του και τις γνώσεις του. Άλλωστε γι’ αυτό τον πληρώνετε!

Προγραμματίστε σωστά τον πρώτο χορό σας

Πρόκειται μάλλον για την πιο σημαντική στιγμή της εκδήλωσης. Μην τους κάνετε όλους να περιμένουν ατελείωτα γι’ αυτή τη στιγμή. Επιλέξτε μια στιγμή όταν οι καλεσμένοι σας κάθονται στα τραπέζια κι έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε σας. Εμείς θα σας προτείναμε να το προγραμματίσετε αμέσως μετά το δείπνο και πριν αρχίσει το πάρτι. Επίσης, θα σας συμβουλεύαμε να μην επιλέξετε κάποιο τραγούδι με μεγάλη διάρκεια. Κι αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, συζητήστε με τον DJ πώς μπορεί να “σβήσει” τη μουσική μετά από 3 λεπτά. Δε θα κρατήσετε την προσοχή τον καλεσμένων σας για περισσότερη ώρα. Μετά τα τρία λεπτά θα αρχίσουν να βαριούνται και να μιλούν μεταξύ τους κι εσείς θα τελειώσετε το χορό σας ανάμεσα σε οχλοβοή. Εννοείται ότι θα εφαρμόσετε το ίδιο και για το χορό των νεόνυμφων με τους γονείς.

Θέλετε να χορέψει ο κόσμος; Δώστε το παράδειγμα!

Θα χαμηλώστε τα φώτα μετά το φαγητό για να δημιουργήστε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και να ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να μπουν σε χορευτική διάθεση. Ο DJ θα παίξει ένα τραγούδι που αρέσει σε όλους για να τους ξεσηκώσει. Τίποτε όμως δε δημιουργεί μεγαλύτερη ενέργεια από το γαμπρό και τη νύφη που τα δίνουν όλα πάνω στην πίστα! Γι’ αυτό ανεβείτε πρώτα εσείς και όλοι οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty