Γάμος στην Κέρκυρα

Η καταπράσινη Κέρκυρα είναι ένας ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε ένα γάμο που θα συνδυάζει πανέμορφα τοπία κι ένα βενετσιάνικο χαρακτήρα. Η πόλη της Κέρκυρας είναι τόσο απίστευτα ρομαντική… Σαν να βρίσκεσαι μέσα σε ένα παραμύθι. Μια βόλτα στα καντούνια της θα φέρει τους καλεσμένους σας μέχρι την Εσπλανάδα, την τεράστια κεντρική πλατεία και το Λιστόν με τις καμάρες του και τα γραφικά καφέ. Να μια υπέροχη εμπειρία που μπορείτε να τους προσφέρετε!

Καθώς περιπλανιέσαι, δεν μπορεί παρά να μαγευτείς από αυτή τη γοητευτική πόλη και να ονειρευτείς πώς θα είναι ο γάμος σου σε αυτό το τόσο εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Το Δημαρχείο της πόλης που φιλοξενεί πολλούς γάμους ήταν παλιά η Ιόνιος Βουλή και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου. Υπάρχει ακόμη δυνατότητα για οργάνωση γάμου σε καθολική και αγγλικανική εκκλησία.

Τόσες πολλές επιλογές…

Η πόλη της Κέρκυρας δεν είναι όμως η μόνη επιλογή που έχετε. Στην πραγματικότητα οι επιλογές είναι άπειρες και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας και στο όραμα που έχετε για το γάμο σας στην Κέρκυρα. Αν σας γοητεύει η αίσθηση του μεγαλείου, το Αχίλλειο είναι η πρώτη σας επιλογή. Το καλοκαιρινό ανάκτορο της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, της φημισμένης Σίσυ, με τους υπέροχους κήπους του και την απίστευτη θέα στις ακτές της Κέρκυρας είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει ένα μεγαλοπρεπή γάμο.

Αν κάτι τέτοιο παραείναι για το προσωπικό σας γούστο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εξαιρετικές βίλες που υπάρχουν στο νησί για να οργανώσετε το γάμο σας. Μέσα σε ελαιώνες, πάνω στην πλαγιά ενός λόφου ή πάνω στο κύμα, αυτές οι βίλες μπορεί να είναι το τέλειο σκηνικό για τη μεγάλη σας μέρα! Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να επιλέξετε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στο νησί λύνοντας έτσι και πολλά πρακτικά προβλήματα στο θέμα της οργάνωσης.

Μην ξεχνάτε ότι θέλετε να οργανώσετε το γάμο σας σε ένα νησί με καταπληκτικές παραλίες και πολύ γραφικά χωριά… Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα γάμο σε παραλία ή σε ένα παραδοσιακό χωρό; Ή ένα συνδυασμό; Η τελετή οργανώνεται μέσα στην πόλη και το πάρτι στην παραλία ή στην πλατεία ενός δροσερού χωριού. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζετε ό,τι ομορφότερο έχει να προσφέρει η Κέρκυρα.

Δεν έχει σημασία τι θα αποφασίσετε γιατί όπως και να έχει η Κέρκυρα είναι ένα νησί που προσφέρει υποδομές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Άρα μπορεί να νιώθετε σίγουροι ότι ο γάμος σας στην Κέρκυρα απλά θα είναι τέλειος… από την τελετή μέχρι τη δεξίωση! Πόσο μάλλον αν μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε τον dj γάμου που θα απογειώσει τη βραδιά σας!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty