Γάμος στη Σκιάθο. Μια ρομαντική πρόταση.

Το καλοκαίρι του 2008 ήταν καταλυτικό για τη Σκιάθο. Η διεθνής προβολή της ταινίας Mamma Mia έβαλε το νησί στο χάρτη της διεθνούς τουριστικής κίνησης. Μέρος της ταινίας είχε γυριστεί στη Σκιάθο και φυσικά το μαγευτικό νησί δεν άφησε κανένα αδιάφορο. Μέχρι τότε το νησί ήταν ένα κρυμμένο μυστικό που το ήξεραν σχετικά λίγοι, ανάμεσα τους αρκετές διασημότητες. Αλλά το Mamma Mia άλλαξε τα δεδομένα για τα καλά και ανέδειξε τη Σκιάθο σε έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο. Άρα δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για οργάνωση γάμων στη Σκιάθο. Γάμος στη Σκιάθο λοιπόν; Γιατί όχι;

Skiathos_weddings_2_750

Η Σκιάθος έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να είναι ο απόλυτος προορισμός για γάμο. Ας δούμε τα σημαντικότερα…

Μια απίστευτη τοποθεσία

Η Σκιάθος έχει μια από τις ρομαντικότερες τοποθεσίες για γάμο. Το Μπούρτζι είναι μια μικρή χερσόνησος που μοιράζει το λιμάνι στης Σκιάθου στα δύο και προσφέρει εντυπωσιακή θέα στην πόλη της Σκιάθου αλλά και το Αιγαίο. Τον 3ο αιώνα π.Χ. οι Ενετοί έχτισαν ένα κάστρο που τώρα όμως έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Η μικρή χερσόνησος είναι καλυμμένη με πευκοδάσος και σήμερα φιλοξενεί ένα πανέμορφο πολιτιστικό κέντρο. Πολλοί γάμοι διοργανώνονται σε αυτή την ιστορική τοποθεσία.

Πολλές ακόμη απίστευτες τοποθεσίες

Η Σκιάθος φημίζεται για τις παραλίες της. Περισσότερες από 60 παραλίες έχει το νησί. Οι μεγάλες αμμουδιές και τα πεύκα που φτάνουν μέχρι τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά συνθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Φανταστείτε ένα γάμο σε μια παραλία τέτοιας υπέροχης ομορφιάς. Μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για σας όσο και για τους καλεσμένους σας. Βέβαια οι επιλογές σας δεν περιορίζονται εδώ. Υπάρχουν ακόμη εξαιρετικές βίλες και πεντάστερα  ξενοδοχεία που μπορεί να είναι ιδανικές επιλογές για σας.

Skiathos_weddings_3_750

Γαμήλιο πάρτι υψηλών προδιαγραφών

Μεγάλη γκάμα επιλογών έχετε και όσον αφορά στη διοργάνωση της δεξίωσης ή του πάρτι του γάμου. Ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό πάνω στη θάλασσα και σικ εστιατόρια στην πόλη της Σκιάθου ή σε διάφορα ξενοδοχεία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Μια ιδέα που αξίζει να σκεφθείτε είναι να ναυλώσετε ένα καΐκι για να πάτε από την τοποθεσία της τελετής στο μέρος που θα γιορτάσετε. Έτσι και βάζετε μια πινελιά Mamma Mia στο γάμο σας αλλά και προσφέρετε μια εμπειρία στους καλεσμένους σας που θα απολαύσουν πραγματικά.

Η τέλεια καλοκαιρινή απόδραση

Η Σκιάθος διαθέτει αεροδρόμιο και το καλοκαίρι δέχεται πολλές charter πτήσεις. Αν έρχεστε από το εξωτερικό αυτή η ευκολία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το νησί προσφέρει επίσης πολλές επιλογές διαμονής που θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες των καλεσμένων σας. Η Σκιάθος δεν είναι τεράστιο νησί και μπορεί εύκολα να την εξερευνήσει κάποιος και να γνωρίσει τις παραλίες της μέσα σε λίγες ημέρες. Η πόλη της Σκιάθου είναι ιδιαίτερα γραφική και αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος. Με άλλα λόγια, η Σκιάθος δεν είναι απλά ιδανικός προορισμός για γάμο. Είναι και τέλειος προορισμός για διακοπές!

Τι λέτε λοιπόν; Είστε έτοιμοι για ένα γάμο με άρωμα Mamma Mia; Αν ναι, η απάντηση είναι μία! Γάμος στη Σκιάθο!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty