Ο γάμος στην Κεφαλονιά μπορεί να είναι μοναδικός

Τα Ιόνια ξεχωρίζουν όχι μόνο γιατί είναι καταπράσινα αλλά και γιατί το πέρασμα των Ενετών, των Γάλλων και των Βρετανών έχουν επηρεάσει πολύ το χαρακτήρα τους. Το πευκόδασος, οι ελαιώνες και τα αμπέλια σε συνδυασμό με τις παραλίες με την λευκή άμμο συνθέτουν ένα τοπίο απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Η Κεφαλονιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά και θα σας κατακτήσει με τα πανέμορφα χωριά της και τις ατελείωτες παραλίες της. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το νησί προσελκύει Έλληνες και ξένους τουρίστες από όλο τον κόσμο. Έρχονται στο νησί όχι μόνο για να παραθερίσουν αλλά και για να παντρευτούν! Ένας γάμος στην Κεφαλονιά  γίνεται όλο και πιο δημοφιλής ανάμεσα σε ζευγάρια που αναζητούν ένα ρομαντικό προορισμό για να γιορτάσουν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Kefalonia_wedding_3_750

Δε θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή καθώς η Κεφαλονιά είναι τέλεια για γάμους – μεγάλο εύρος επιλογών για την τοποθεσία που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ευχάριστος καιρός και μια ρομαντική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Αναζητάτε κάτι περισσότερο;

Γάμος στην Κεφαλονιά; Σε ποιο μέρος;

Το εκκλησάκι στο λιμάνι της γραφικής  Άσσου είναι από τα αγαπημένα μας σημεία. Η τοποθεσία έχει μια ιδιαίτερη χάρη και ταυτίζεται με την εικόνα της Κεφαλονιάς. Το βενετσιάνικο κάστρο αποτελεί το τέλειο φόντο για τις φωτογραφίες γάμου. Μια άλλη αγαπημένη αλλά και μοναδική τοποθεσία είναι το Φανάρι στο Αργοστόλι. Αυτός ο φάρος με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική είναι πολύ όμορφος και προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ένα ρομαντικό, απογευματινό γάμο. Αν δεν είστε λάτρης της παραλίας, τότε θα σας προτείναμε ένα μέρος ακόμη. Ο Βοτανικός Κήπος της Κεφαλονιάς είναι ανοιχτός από το Μάιο έως τον Οκτώβριο. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, αυτός ο γοητευτικός κήπος μπορεί να είναι η μαγευτική τοποθεσία που αναζητούσατε για το γάμο σας.

Kefalonia_wedding_2_750

Τα καλύτερα μέρη για τη δεξίωση γάμου

Οι επιλογές είναι εξαιρετικά πολλές. Σε πολλά ξωκλήσια μπορεί να πάρετε άδεια να διοργανώσετε μια μικρή και κομψή δεξίωση στον προαύλιο χώρο. Μια άλλη επιλογή είναι μια από τις υπέροχες βίλες που βρίσκονται στο νησί. Αυτή η επιλογή σας δίνει τη μεγαλύτερη ευελιξία να φτιάξετε το χώρο όπως εσείς τον έχετε ονειρευτεί. Η Κεφαλονιά έχει επίσης εξαιρετικά ξενοδοχεία που έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Μια άλλη ιδέα που μας αρέσει πολύ είναι ένα beach party. Αυτές οι φανταστικές παραλίες είναι ιδανικές για ένα beach party γάμου!

Kefalonia_wedding_4_750

Αν έρχεστε από το εξωτερικό, η Κεφαλονιά σας λύνει τα χέρια κι από ακόμη μια άποψη. Υπάρχουν οικονομικές πτήσεις προς και από την Κεφαλονιά από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα ενός γάμου σε μακρινό προορισμό. Άρα μπορείτε πιο εύκολα να πάρετε την απόφαση να έρθετε να παντρευτείτε σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty