Διοργάνωση γάμου στην Αθήνα: Κομψότητα και στιλ

Athens_wedding_2_750

Πολλά ζευγάρια από την Αθήνα σκέφτονται να παντρευτούν σε ένα νησί. Οι εικόνες από κατάλευκα εκκλησάκια πάνω στα βράχια αναμφίβολα είναι πολύ γοητευτικές. Παρ’ όλα αυτά η οργάνωση ενός τέτοιου γάμου μπορεί να παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες, όπως η οργάνωση της μεταφοράς των καλεσμένων και η εξασφάλιση της διαμονής τους, η εξεύρεση των κατάλληλων συνεργατών για τη διοργάνωση, κλπ. Στο τέλος εγκαταλείπεται η ιδέα αλλά και το όνειρο για ένα γάμο σε νησί. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η διοργάνωση γάμου στην Αθήνα στερείται κομψότητας και στιλ…

Η Αθήνα μπορεί να είναι μια αχανής πόλη αλλά έχει και κάποιες χάρες που κανένα άλλο μέρος δε διαθέτει. Πόσο μαγικός μπορεί να είναι ένας γάμος σε εκκλησάκι με θέα την Ακρόπολη; Πόσο αξέχαστη μπορεί να είναι μια δεξίωση σε χώρο με θέα το Σούνιο νύχτα με πανσέληνο;

Athens_wedding_3_750

Στην πραγματικότητα, ένας γάμος στην Αθήνα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχετε άπειρες επιλογές για το χώρο της δεξίωσης ή του πάρτι του γάμου σας. Κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία στην καρδιά της πόλης ή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, υπέροχες βίλες ή κτήματα στα αθηναϊκά προάστια, προσεγμένα εστιατόρια με μοναδική θέα, κότερα που διασχίζουν απολαυστικά αργά τον Σαρωνικό. Και βέβαια θα έχετε στη διάθεσή σας τους καλύτερους επαγγελματίες που υπάρχουν στο χώρο. Εννοείται και για τη μουσική για γάμο!

Η Αθήνα είναι ίσως η απόλυτη επιλογή αν ο γάμος σας έχει κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Μπορείτε να οργανώσετε οποιοδήποτε είδος τελετής – ορθόδοξη, καθολική, εβραϊκή, ινδουιστική, συμβολική ή να κάνετε πολιτικό γάμο. Επιπλέον, ο διεθνής αερολιμένας της συνδέεται με τα περισσότερα διεθνή αεροδρόμια προσφέροντας στους καλεσμένους σας μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Τέλος, από εδώ έχετε εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αν λοιπόν, οι καλεσμένοι σας επιθυμούν να εξερευνήσουν και άλλα μέρα, η διαμονή τους στην Αθήνα κάνει τα πράγματα πολύ απλούστερα!

Αν ονειρεύεστε ένα γάμο με ιδιαίτερο χαρακτήρα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δεν είναι ανάγκη να “ξενιτευτείτε”… Η Αθήνα μπορεί να ικανοποιήσει όλα σας τα όνειρα!


2022 Wedding Chicks
2022 Couples Choice Awards
2022 Chic and Stylish
2022 Ever After
2022 Yes I Do
2022 Love 4 Weddings
2022 Style Me Pretty